maandag 5 januari 2009

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Alle eerste beste wensen voor iedereen en een gelukkig 2009. Ik hoop dat iedereen net als ik vol barst van energie om dit nieuw jaar weet als een leerzaam en presterend jaar te mogen beschouwen.

Zoals eerder is aangekondigd zijn we vanuit DotNed erg druk om het programma/agenda van DotNed community voor dit jaar 2009 compleet te maken. De eesrte helft van het jaar zijn we al vol geboekt, nu nog de 2e helft van het jaar plannen.
De reguliere DotNed sessies worden afgewisseld met de VSTS sessies. Vandaar dat jullie dit jaar veel gaan zien en horen vanuit VSTS track binnen DotNed community. Zo is er een sessie gepland op 9 maart 2009 over het testen in VSTS door Peli de Halleux. Peli maakt deel uit het Team System team uit Redmond vanuit test hoek. Hij is overigens de maker van MBUnit en Pex. Meer hierover in de aankondiging van maart 2009, daarnaast zal Hassan Fadili ,VSTS (track owner binnen DotNed community) een sessie houden over: “A lap Around VSTS2010” tijdens het SDE event van SDN. De datum en locatie worden nader bekend gemaakt.
Een ding is zeker , dit jaar wordt voor mij een VSTS jaar aangezien er veel gaat gebeuren op dit gebied met de komst van VSTS2010.
Uiteraard staan we altijd klaar vanuit DotNed om jullie vragen te beatwoorden en jullie problemen op te lossen als het gaat om .NET technologie en/of VSTS zaken.
Voor nu nogmaals een gelukkig en leerzaam 2009 jaar toegewenst.

Geen opmerkingen: