dinsdag 28 oktober 2008

PDC 2008 is van start en het feest kan beginnen in Los Angeles
Na
een lange vlucht van totaal 16,30 uur met een tussen stop van 2,5 uur in Wachington DC Airport waren we gelukkig goed en wel aangekomen in Los Angeles LAX Airport om 20:00 locaal tijd. Alles is prima gegaan gelukkig (zelfs de douane!) na de slechte ervaring van 2005. Het is een bijzonder gevoel om je hotelkamer te betreden en van de rust te genieten na zo een lange dag vliegen. Het weer is perfect bij aankomst was het 15 grd en droog.


Nadat we uitgerust hebben, hebben we (Dennis Vroegop en Ik) zondag met Andre Obelink en Sander Gertz (Community Boys gaan verder in LA) afgesproken om naar de walvissen te gaan kijken in Long Beach. Uiteraard hoort een auto bij. De heren Andre en Sander waren hier al eerder en hebben een leuke Ford Mustang Cabrio geregeld. Het was erg gaaf om in het zonnige LA rond te rijden in een cabrio. Na de walvissen tocht wat erg leuk was (behalf dat het erg koud was op zee!!), zijn we gaan eten in een klassieke tent bij de haven van Long Beach (Fish Food) altijd goed. De garnalen waren lekker. Daarna zijn we gaan rijden naar het zuiden richting Santa Monica en de omgeving, Daar hebben we lekken van het strand en de boulevard genoten tot zonsondergaan. Na nader overleg zijn we naar Hollywood gereden en de bekende Hollywood boulevard bezocht (Dennis en ik) zitten daar in de buurt in een Hotel. Een vette hap mag natuurlijk niet ontbreken in LA. Heel snel zijn we een hamburger tent binnen gelopen en lekker van grote en lekkere hamburgers en patat genoten. Het was een leuke maar ook een vermoeinde dag.


Dat was dag 1 in LA. De PDC start dan maandag 27-10-2008 om 8:30 met de keynote van Ray Ozzie en Bob Muglia. Morgen hier meer over en over de sessies van dag 1 en 2 van PDC2008.


Have Fun.


Geen opmerkingen: