maandag 5 november 2007

TechEd 2007 is aangebroken!


Eindelijk is het zover, TechEd Europe 2007 is aangebroken. Gisteren aangekomen in Barcelona met Collega's zowel van Atos Origin als Community maatjes. Lekker vlucht gehad. Daarna lekker door Barcelona getoort met de bus, rondleiding gehad, veel gezien.

om 18:00 naar de Conference centre geweest voor de registratie om de drukte van maandag ochtend te vermijden. Erg cool. Als ITér hoor je gewoon hier te zijn.


Voor deze week staat veel op het programa, naast sessies bijwonen voornamelijk over VSTS, VSTO, Sharepoint en Architectuur, ben ik te vinden zeker in de lunch pauzes bij de community stand van INETA Europe als Ask the Expert over .NET technologieen en hoe INETA community, .NET gebruikersgroepen verder kunnen helpen om van elkaars expertise te leren.

Uiteraard is s'avond erg leuk om door de Ramblas te lopen, terrasje te pakken en een lekkere hapje ergens te gaan eten met collega's en/of community maatjes. Er is dus veel te doen.


Om 14:00 is de keynote van TechEd 2007 door: S. Somasegar (Corporate Vice President of the Developer Division, Microsoft Corporation). De inhoud wordt later gepost.

Tot dan,


Een warme groet uit Barca (Temp. 20 graden). T-shirt weer dus.


Geen opmerkingen: